Старши-треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след категоричната победа с 3:0 над Локомотив Пловдив. Той остана доволен от представянето на своя тим, като коментира и предстоящата лятна подготовка.

"Доволен съм от реакцията. Отборът има много голям потенциал и го показа на този мач. Искам да поздравя собствениците, ръководството, играчите, моите колеги треньорите за това, което направихме заедно.

Има нещо друго, тези хора, които са изиграли цялото първенство и са спечелили тези мачове, е редно да завършат. Това е мое мнение. Всички трофеи за мен са много важни и ценни. Най-вече съм доволен за тази 13-а поредна титла. Надявам се така да продължи Лудогорец.

Аз работя в колектив. Абсолютно всички са допринесли за промяната, която стана. Искам играчите да бъдат готови психологически, те знаят, че нашата програма е готова от зимата за лятото, знаем контролите и колко време имаме за подготовка.

От много време говорим за това. Това е целогодишен труд. Когато отборът играе добре, има афинитет към наши играчи. Ще видим какво ще се получи. Искам отборът да се подобри и най-вероятно това ще се случи".

Лудогорец - Локомотив (Пд) 3:0 в мач от efbet Лига

Лудогорец вдигна поредната титла след голова фиеста срещу Локо (Пд)

"Орлите" не оставиха шанс на пловдивския си опонент