Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев даде официална пресконференция преди двубоя на "орлите" с Левски от 27-ия кръг на efbet Лига. Той сподели, че се надява стадионът да бъде пълен и добави, че има доверие в българските съдии. Дерменджиев също така засипа с похвали наставникът на "сините" Николай Костов.

Иван Стоянов: Разликата в класите между Лудогорец и Левски не е голяма

Иван Стоянов: Разликата в класите между Лудогорец и Левски не е голяма

"Очаквам да стане хубав двубой"

"Аз се надявам стадионът да бъде пълен и да стане един добър мач. Мисля, че отборът е добре. След паузата с Локомотив (Пловдив) и мисля, че е добра кондиция. Нямаме притеснения. Искам да стане добър мач. Мисля, че отборът е добре психологически, физически и технически, така че ние ги чакаме мачовете един след друг.

Мен не ме интересува. Аз вярвам в българските съдии и мисля, че ще се справят. Тошко (б.р. Тодор Неделев) се подобрява значително и днес след тренировката ще видим дали може да е в групата.

Ники (б.р. Николай Костов) е един много добър треньор, който вече показва стила си в Левски. Аз много го харесвам като човек и позитивното му отношение към футбола и изобщо, и дори и към медиите. Той винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си", добави Дерменджиев.

Виляреал е готов да предложи 8 млн. евро за Куба

Виляреал е готов да предложи 8 млн. евро за Куба

Галатасарай също проявява интерес