Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди заминаването на разградчани за лагера в Белек.

"Всички са на линия. Нямаме проблеми преди заминаването. Аз се надявам да мине ползотворно тази подготовка. Важно е да бъдем добре подготвени. Още по-важно е да няма контузии.

В Турция всички ще бъдат на линия. На тоя етап сме това, което виждате в момента. Още на пресконференцията Караманджуков ви каза, че има много спекулации. За румънския вратар също е спекулация.

От съперниците в Турция съм доволен. Знаете, че предпочитам силни противници, за да премерим сили и да видим докъде сме стигнали. Антон Недялков ще дойде директно в Турция.

За нас е по-добре, че започваме с мач за Суперкупата. След това имаме мач със Сервет и ще имаме поне един официален мач изигран.

Аз не мога да кажа нищо по въпроса за Игор Пластун. Много преди да дойда е взето това решение. Към мен Текпетей не се е обърнал с това, че иска трансфер. За момента съм разговарял с него. Наистина е мотивиран да направи подготовка и да се чувства добре през втория полусезон.

Доминик Янков винаги съм го харесвал и е имал качества. Имам специални разговори с него. Трябва да оправи отношението си в тренировъчния процес".