Старши- треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели след солидната победа над Левски с 3:1, че футболистите му са психически освободени и всеки един от тима иска да играе в мачовете до края на сезон.

Освен дерби с ЦСКА, Лудогорец ще трябва да се изправи и срещу Ботев във финал за Купата на България.

"Получи се един отворен мач. Футболистите играха по-свободно и стана добър двубой за зрителите. Концентрацията ни беше на едно висок ниво. Контролирахме играта в по-голяма част от мача. Играчите ми не са компютри. Играхме труден сезон и има моменти, в които концентрацията не бе на висота. Отчитам го като факт, а не критикувам играчите си", коментира Дерменджиев.

"Левски имаше също ситуации. Ние обаче си вкарахме положенията. Имахме и още, но сме доволни и на 3:1. Когато психически сме освободени и всичко е сигурно, всеки иска да играе. Аз ще реша, кок ще влезе да играе срещу ЦСКА", сподели още той.

"Всеки иска да играе и във финала за Купата. Това ще бъде много труден мач и трябва да го изиграем много умно. Преди него обаче имаме мач с ЦСКА. Всички имат желание да играят. Психически са разтоварени. След тези два мача ще видим кои от отбора ще бъдат пуснати в почивка, защото паузата е изключително кратка."

Относно евентуалните трансфери в отбора през лятото, Дерменджиев заяви: "Ние имаме добри футболисти. Ако има изходящи трансфери, ще има и входящи."

Марселиньо: Искаме и Купата на България

Марселиньо: Дано Лудогорец още дълги години бъде шампион

"Много важна победа за нас"