"Това, което става в момента, наистина е събитие", заяви кметът на Разград Денчо Бояджиев по повод поредния жест на братята Домусчиеви, които дариха 4 хиляди пакета с хранителни продукти от първа необходимост на крайно нуждаещи се жители на града чрез футболния клуб Лудогорец и фармацевтичния завод "Биовет".

"Това е събитие, което не се случва често, защото в този тежък момент, когато много хора образно казано са в безтегловност, без работа, на трудова борса или изконсумирали платени отпуски, да получиш една такава инжекция е много важно и сме благодарни на Кирил и Георги Домусчиеви за този жест", посочи Денчо Бояджиев.

От Лудогорец подкрепят всички законови начини, които биха довели до спасяването на Левски

От Лудогорец подкрепят всички законови начини, които биха довели до спасяването на Левски

"Българският футбол няма да бъде същият без тях"

"Много хубаво е, че ще има и продължение за хората, които са тежко материално положение. Кирил и Георги Домусчиеви показаха как бизнесът трябва да бъде адекватен и отговорен към проблемите на хората. Още по-хубаво е, че протегнаха ръка към хората от Разградска област, където те също да представители на бизнес. Кирил Домусчиев е председател на най-голямата работодателска организация и даренията, които прави за региона, в който функционират "Биовет" и "Лудогорец", са много добър пример за това как бизнесът трябва да се отзовава в такава тежка икономическа ситуация. От името на моите съграждани благодаря за това, което се случва в момента на практика, убеден съм, че ще има реципрочност и жителите на региона ще продължат да идват на мачовете на "Лудогорец" и да подкрепят нашите момчета", допълни градоначалникът.

Неговите колеги от региона също изказаха благодарностите си към собствениците и ръководството на "Биовет" и Лудогорец:

"От името на жителите на община Исперих, на всички 23 кметове на населени места, които бяха пряко ангажирани с подготовка на списъци за тези хора и от свое име най-сърдечно ви благодаря за вашата съпричастност, човечност и за направеното дарение за най-нуждаещите се в тези трудни времена хора", заяви кметът на Исперих Белгин Шукри.

"Това е добър пример за всички ни, знак на благородство, което ние високо ценим. Няма как да не сме горди, че най-успешният клуб в, България, нашият "Лудогорец", дава такъв пример и помага на уязвими хора и хора които се нуждаят. Бъдете здрави и благословени!"

"Благодаря от името на Община Кубрат, жителите на община Кубрат и най-вече съм упълномощен от името на фен клуб "Лудогорец-Кубрат" специални поздравления и благодарности да отправя", заяви градоначалникът Алкин Неби.

"Едно голямо благодаря с главно Б, защото в тези трудни времена "Лудогорец" показа, че е не само велик отбор, а и велик по душа. И само хубави неща да се случват на "Лудогорец", на управлението на клуба и на собствениците", допълни той.

Мехмед Билялов, зам-кмет на Община Лозница: "Благодаря от името на жителите на община Лозница. В тези трудни и тежки времена за кой ли път трябва да благодарим на "Лудогорец", че създават и правят нещо за хората и най-вече за социалната политика, която вкарват в инициативите си да помогнат на хората, които са наистина крайно нуждаещи се, а те ще бъдат много благодарни за това нещо. Голямо благодаря на братя Домусчиеви и на "Лудогорец"!

Дауд Аляовлу: "Като представител на Община Цар Калоян искам да изкажа благодарности за тази инициатива. За пореден път "Лудогорец показа, че е вече част от нашия живот в Разградска област. Като едно отговорно социално насочено учреждение, което живее заедно с нас, с нашите проблеми и винаги е готово и подкрепя всички начинания и нужди на хората. Голямо благодаря!"