Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас направи анализ на периода си в клуба. Литовецът обяви, че разградчаните са жертва на големите си успехи в миналото и това създава проблеми на отбора. 

"Напрежението в Лудогорец идва от постигнатите успехи в миналото. Да играеш в Шампионска лига, в Лига Европа те поставя под натиск. Каквото и да направиш, нямаш особен шанс да не е правено преди това. Не е най-големият клуб в Европа, но е играл успешно в турнирите, отстранявал е известни противници, играл е с Реал, Милан, Интер, ПСЖ - най-големите отбори. Какво по-добро можеш да сториш? Но хората искат най-доброто. Това е достойно за уважение, но не носи най-положителната енергия на света. Когато живееш само с миналото, губиш реална представа за настоящето", каза Дамбраускас пред 15min.lt.

Сисиньо №1 у нас за септември

Сисиньо №1 у нас за септември

Вижте в коя класация

"След загубата на собствениците вероятно им липсваше търпение. От една страна, беше неочаквано, но от друга, винаги знаеш, че това може да ти е последният мач. Успяхме да стабилизираме отбора, в клуба имаше преходен период. Моята задача беше да реформирам", каза още литовецът.