Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, коментира класическата победа на "орлите" над ЛАСК (Линц), с която тимът завърши подготвителния си лагер в Австрия.

"В подготвителните лагери резултатите нямат особено значение, защото не носят точки. Не съм разочарован от играта срещу Ференцварош, защото това бе наистина труден лагер и бе доста натоварено. Дори там показахме добри неща. Важното е да се концентрираме върху това, което предстои, защото трябва да се използва всяка възможност. Затова не съм доволен от днешните пропуски. Ако в Шампионска лига пропускаме толкова, колкото днес, ще бъдем наказани. На моменти губехме концентрация.

Талант на Лудогорец ще играе за Беласица

Талант на Лудогорец ще играе за Беласица

Русков акостира в Петрич

Трябва да вярваме, да сме интензивни в игрови план, има много неща, върху които да работим. Това ще го изграждаме в хода на сезона, в игрова обстановка. Виждате каква програма ни очаква, няма да е никак лесно. Имаме още една седмица да се подобрим."

Все още имаме детайли, върху които да работим. Трябва да бъдем по-опасни и да знаем кога да очакваме опасностите на съперника. Трябва да намерим баланса. Едва ли ще надградим чак толкова в предстоящите дни, но се надявам, че ще направим необходимото.

Имаме 18-20 футболисти, така че нищо не е гарантирано за никого. Понякога формата на играчите се подобрява, понякога се влошава. Ще видим преди мача с Шахтьор кой как тренира и тогава ще решим. Аз искам да доминираме, да владеем топката, това ще изисквам от футболистите.

Мисля, че мачът с Шахтьор ще е подобен. Трябва да завършваме ситуациите в последната третина на терена. Днес отбелязахме три гола и съм доволен, но това трябва да се случва всеки мач. Разбира се, подхождаме с уважение, но това искам аз от моя отбор.

Не знам защо трябва да сме песимисти. Връщаме се към нормалния формат с два мача на разменено гостуване, така че за мен е важно да сме уверени и фокусирани. Ако играем така, както можем, ще си свършим работата", завърши Дамбраускас.

Лудогорец победи ЛАСК (Линц) с 3:0 в контрола

Лудогорец e готов за атака на Шампионската лига, "орлите" с престижен успех в последната си контрола

Първенецът на България разби с 3:0 австрийския ЛАСК (Линц)