Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви, че иска да види различно представяне от своя отбор в двубоя срещу Цървена звезда от Лига Европа в сравнение с мачовете от последните две седмици.

Дамбраускас се завръща начело на Лудогорец, след като се възстанови от коронавирус.

"Цървена звезда има проблеми, но искам да ми покажете кой отбор няма проблеми. Това е предизвикателство като контузиите, като лошото време. Професионалните отбори трябва да са готови за подобен тип неща. Цървена звезда има голям състав. Не знам кое е по-добро и кое по-лошо за нас", сподели Дамбраускас.

Коронавирус в Цървена звезда - четирима пропускат двубоя с Лудогорец

Коронавирус в Цървена звезда - четирима пропускат двубоя с Лудогорец

Сериозни проблеми надвиснаха над звездашите

"Мотивацията и за двата отбора ще бъде много голяма. Ние имаме също своите проблеми с контузени футболисти."

"Важен е какъв ще бъде подходът. Ако ми кажете един отбор, който няма тези проблеми, абсолютно всеки един отбор има тези проблеми. За мен това не е проблем, а е нещо, с което отборите трябва да се справят. Интересът към мача е изключително голям. Ще бъде много интересен мач за гледане."

"Имах много време да анализирам Цървена звезда през последните две седмици. Наистина знаем какво да направим в мача и как да подходим. Важно е да може да контролираме мача по начина, по който ние искаме. Нашият план за утре ще бъде да неутрализираме силните страни на съперника и да може да покажем най-доброто, на което ние сме способни и в същото време да експлоатираме слабите страни на съперника", добави треньорът на Лудогорец.

"Във всеки един мач и за всеки един противник правим задълбочен анализ. Анализирах много мачове на Цървена звезда през последните две седмици. Не искам да говоря за система и схема на игра. Важен е подходът ни към мача, а аз знам, че ще е правилният. Искам да видя различен Лудогорец от мачовете, които изиграхме през последните две седмици.

"Комбинация от много неща е причината Лудогорец да не се представя добре в мачовете през последните две седмици. Разбираемо е да не може да се задържи висока форма през целия сезон. Нормално е да има спадове и силни мачове. Съвкупност от всичко, което може да повлияе. След доброто представяне в квалификациите на Шампионска лига може би имаше момент на отпускане и на надменно поведение. Треньорската липса в даден момент също се е усетила. Във всеки един отбор има спадове и подобрения. Ние трябва да направим така, че тези моменти да бъдат много къси. Това, което смятам, че утре ще се случи е да има реакция от всички момчета. Ще видите отбор, който ще се бие и ще остави 100% от себе си", каза още Валдас Дамбраускас.