Лудогорец отваря пункт за бързи безплатни тестове, които се намира на билетната каса на улица "Васил Левски". Привържениците на десеткратния шампион ще могат да се тестват в неделя (28 ноември) от 10,00 ч. до 16,00 ч. срещу представен, закупен билет за двубоя, който започва в 17,15 ч. на 29 ноември.

"Клубът напомня, че вече са в продажба билетите за мача с ЦСКА - София на касата на улица "Васил Левски". В събота и неделя гишето ще работи от 10,00 ч. до 16.00 ч. В понеделник билети ще се продават от 10,00 ч. до началото на мача.

Цените на билетите за срещата с ЦСКА - София са следните:

Сектор "В" - блокове 1,2,5 и 6 - 15,00 лв.

Сектор "В" - блокове 3 и 4 - 20.00 лв.

Сектор "Б" (Моци) - 10,00 лв.

Сектор "Гости" - 10,00 лв.

Лудогорец призовава привържениците на ЦСКА - София да се възползват от онлайн продажбата на билети за сектор "Гости" на адрес: https://tickets.ludogorets.com/

В деня на мача ще бъде отворена каса за билети и на сектор "Гости".

ВАЖНО: ПФК Лудогорец напомня, че съгласно заповед на Министъра на здравеопазването се въвежда задължителното използване на зелен сертификат за присъствие на футболните мачове от българското първенство и евротурнирите.

Ето кои са трите опции, които означават, че имате зелен сертификат (достатъчно е една от трите да е валидна):

Сертификат за завършен цикъл за ваксинация.

Сертификат за преболедували коронавирус (потвърдени случаи с положителен резултат в националния регистър за борба с COVID-19).

Сертификат, който се издава на базата на направен тест. При PCR теста срокът на валидност е 72 часа след получаване на резултата, а при антигенен тест - 48 часа.

Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc", съобщават в сайта на Лудогорец.