Нападателят на Лудогорец Бърнард Текпетей сподели, че се надява скоро да получи повиквателна за националния отбор на Гана, за който да играе отново. Той направи това в интервю за телевизия TV3, в страната си.

"Винаги съм готов да играя за националния тим. Когато получа покана, веднага ще се отзова", коментира крилото, който в последните години не е бил в състава на "Черните звезди".

"Повиквателната зависи от щаба на тима. Те имат собствена философия за играта и викат типа футболисти, които подхождат на системата на игра. Аз лично нямам проблеми дали селекционерът ще ме извика или не", добави ганайският играч, който има и българско гражданство.

26-годишният футболист има 5 двубоя за Гана, като е направил дебют през 2017 година. Текпетей има 30 мача за Лудогорец за първенство в последната кампания, в които е реализирал 10 гола и се е отчел с 5 асистенции.

Той играе за "орлите" от лятото на 2020 година, като изкара един сезон под наем, а след това правата му бяха купени от българския шампион, за близо милион евро.

Лудогорец уреди Родриго Саравия

Лудогорец с пореден входящ трансфер

Ето подробности