Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов виси за неделния сблъсък с ФК ЦСКА 1948 за първенството. Точките от него са важни и за двата отбора. Орлите имат само 1 пункт аванс пред преследвача ЦСКА в битката за титлата. Столичният тим пък е трети, но е гонен от Левски. Както е известно, третата позиция ще праща директно в Лигата на конференциите, а четвъртият ще отиде на бараж, твърди "Тема Спорт" .

Десподов бе заменен в 71-ата минута на финала от Матиас Тисера. Той напусна с травма, като днес ще стане ясно колко е сериозна. Ивайло Петев обаче разполага с широк избор от играчи за фланга. Интересното е, че в сряда той пусна Бърнард Текпетей като бек, а заби Пипа на пейката. Предстои да видим дали треньорът ще прибегне до същия ход и в неделя.

Педро Нареси пък ще трябва да бъде много внимателен. Халфът си заработи осми жълт картон и при следващ, първенството за него ще приключи, защото ще бъде наказан за 2 мача.

Стана ясно колко ще получи Лудогорец при трансфер на Игор Тиаго

Стана ясно колко ще получи Лудогорец при трансфер на Игор Тиаго

Белгийското издание voetbalnieuws.be твърди, че ако има сделка между Лудогорец и Брюж, тя ще е на стойност 7,5 млн. евро