Защитникът на Андерлехт Килиан Сардела даде интервю пред вестник "Ла Дерниер Ор" след успеха над Сент Труиден и преди гостуването на Лудогорец в Лигата на Конференциите.

"Лига на Конференциите е също толкова важна, колкото първенството в очите ни. Отиваме в България, за да спечелим. Лудогорец не е много секси, но това е типът мачове, в които се получава война. Показахме срещу отбор като Серен, че можем да печелим тези срещи", коментира Сардела пред медията.

Сериозен интерес към двубоя Лудогорец - Андерлехт

Сериозен интерес към двубоя Лудогорец - Андерлехт

Времето също помага

"Треньорът ми вдъхва доверие и ме научи на много неща. Имам шанса да бъда до играчи, като Вертонген и Рафаелов. Възползвам се от мачовете, в които играя и се опитват да покажа най-доброто", казва левият централен защитник на белгийците.

"Знаем какво става, но се концентрираме само върху мачовете. Говориха, че ще се борим да не изпаднем, но ние сме Андерлехт. Такива отбори не умират никога и се възраждат от пепелта", смята той.

Ливърпул се интересува от вратаря на Андерлехт

Ливърпул се интересува от вратаря на Андерлехт

Барт Вербюрген може да бъде алтернатива на Алисон

"Слимани е нападател от световна класа. Той пристигна и донесе опита си. Имаше едно положение и го вкара. Той вече ни бе показал на тренировка, че няма проблем в завършващата фаза. Чувства се, че е направил голяма кариера. Ние, младите, го гледаме със звезди в очите. Той ни предава енергията си, доброто си настроение. Мил е, смирен и е добър човек", казва за алжиреца Килиан Сардела.

Шимунджа показва защитата, която трябва да спира Андерлехт

Шимунджа показва защитата, която трябва да спира Андерлехт

Това ще се случи в мача със Спартак (Варна)