Треньорът на Лудогорец Антони Здравков говори при завръщането на тима си от лагера в Турция. Специалистът обясни, че е доволен от свършената работа по време на зимната подготовка.

"Доволен съм от лагера, от контролите - не. Не се получи синхронът между отделните линии да бъде повишен. Не се получи играта в последния момент на защитата. Имам предвид всички играчи, не конкретен футболист. Всички трябва да играят в защита. Не съм доволен определено.

Антони Здравков: Нито един от конкурентите ни в Първа лига не отслаби състава си по време на паузата

Здравков: Нито един от конкурентите ни в Първа лига не отслаби състава си по време на паузата

"Дали Рибейро ще подсили отбора - ще решаваме тепърва"

Аз имам конкретни виждания за това, определено отборът тренира по начин, по който не го е правил досега. Понесе тежки натоварвания. Доволен съм, че бяха на сто процента. На какво отдавам липсата на синхрон в защита? Не мога да ви отговоря, не съм фризьор. Лудогорец трябва да продължи да работи по този начин. Имаме 2 седмици до старта. Отборът ще бъде освежен и тимът ще изгражда така, както трябва във всеки мач за Купата и първенството. Гоним и титла, и купа. Това целта пред нас.

Не искам да коментирам Левски в момента. Те си имат ново ръководство и нов треньор. Не е коректно от наша страна и от моя конкретно да коментирам. Всеки един тим от челната тройка има шансове в борбата за титлата, но аз мисля, че ние имаме предимство. Очаквам по-силен пролетен дял. Отборът не е тренирал така, нашето мнение е, че тимът ни ще бъде в най-доброто физическо състояние точно, когато почнат плейофите", каза Здравков.

Пламен Илиев: Ще коригираме неточностите преди мачовете от Първа лига

Пламен Илиев: Ще коригираме неточностите преди мачовете от Първа лига

"Всичко е окей с мен, момчетата ме приеха добре"