Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков е на мнение, че "орлите" ще влязат една идея по-спокойни в турнирните битки срещу Шахтьор (Солигорск), най-вече заради факта, че ще се изиграят две срещи на разменено гостуване.

Националът на България е на мнение, че "миньорите" имат сходни качества с тези на Динамо (Брест), който лудогорци победиха миналата година за влизане в групите на Лига Европа.

Дамбраускас: Лудогорец е точно толкова готов, колкото трябва

Дамбраускас: Лудогорец е точно толкова готов, колкото трябва

"Разучихме максимално Шахтьор (Солигроск)"

"Имахме достатъчно време да си починем. Повече от нормалното. Около 15 дни, даже повече. Това ни се отрази добре. Разполагахме с около месец за подготовка. Можеше и повече, но се подготвихме по най-добрия начин. Готови сме за този двубой. Ще се постараем да излезем по най-добрия начин.

Благодарен съм за честта, която ми гласуват треньорът, ръководството и футболистите. Донякъде съм заслужил да съм капитан. Знам каква е отговорността. Знам във всеки един момент как да реагирам. Надявам се с течение на времето всички да разберат, че аз съм лидер, който може да помага. Както, и когато някой направи грешка, да я посоча и повече да не я допуска.

Очаквам историята да е по-различна. Миналият сезон не бе много сполучлив за нас. Надявам се сега да си върнем лицето, което Лудогорец имаше. Този месец не беше достатъчен, но разбрахме как да реагираме във всяка ситуация. Със стечение на мачовете ще се постараем да изглеждаме по-добре.

Сръбски национал: Лудогорец? Това е най-голямата глупост, която съм чувал

Сръбски национал: Лудогорец? Това е най-голямата глупост, която съм чувал

Радонич категорично отрече за трансфер при "орлите"

И двата отбора са на едно ниво. Когато играхме с Динамо Брест, тогава бе по-трудно, защото имаше един мач. Този двубой означаваше нещо повече. Сега имаме две срещи, което значи, че може да сме една идея по-спокойни. Тимът е достатъчно добър да се противопостави. Подготвени сме, за да нямаме проблеми с това", завърши изказването си новият капитан.