Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви, че най-голямата цел пред разградчани е триумф в шампионата. Специалистът говори и за очакванията към клуба преди началото на зимната подготовка.

"Винаги е хубаво да си спомним какво сме постигнали. Всички наши постижения се надявам да ни мотивират за по-големи такива през следващата година, защото сме на правилният път. Най-важната ни цел да станем шампиони, а всичко друго един добър бонус.

Имаме нужното качество да направим добър прогрес. Имам още една цел, която е да бъдем по-силен треньорския клуб и за това тук идва Светослав Дяков, защото той е една жива легенда на клуба.

Трябва да работим здраво, а най-главната ни цел е да освежим отбора и да помогнем на новите футболисти да се адаптират възможно най-бързо. Трябва да бъдем по-агресивни като отбор, когато изпълняваме висока преса.

Зимната подготовка е за цялата година и всички ние трябва да бъдем изключително амбицирани и да подходим с много страст и желание. Всички ние трябва да мислим като победители. Ще работим много здраво по време на зимната подготовка.

Това, че съм избран за треньор №1 на Словения е признание не само за мен, а за целият екип на Лудогорец, както и на феновете. Много е важно, че ние всички работим заедно за нашите цели и това е награда за всички нас в Лудогорец.

Много добре за нашият отбор е това, че имаме различни футболисти с различни страхотни качества, именно заради това можем да сменяме системата си на игра спрямо различните мачове", каза Шимунджа.

Лудогорец продава Сисиньо в Бразилия

Лудогорец продава Сисиньо в Бразилия

Ръководството на Баия се е разбрало с това на разградчани