Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа е оптимист за предстоящия сезон. Снощи "Орлите" се прибраха в България, а специалистът сподели впечатленията си от лагера в Австрия.

"Работим по въпроса да сме готови за мачовете в Европа. Имаме още няколко дни да се подготвим, но като цяло свършихме всичко, което бяхме планирали и сме доволни от подготовката. Винаги съм позитивно настроен. Откакто пристигнах през януари, започнахме да изграждаме състав, който да играе като отбор и мисля, че напредваме в тази посока.

Най-важното бе да се подготвим възможно най-добре, защото аз знам какво означава да играеш в квалификационните кръгове на Шампионската лига в този период и затова искаме да сме готови по най-добрия начин. Не мисля, че това, че сме гости във втория мач дава някакво предимство на съперника. Все пак играем два мача и ще видим какво ще се случи след тях.

Трудно ми е да кажа дали Десподов ще може да играе, защото той пропусна началото на подготовката, но състоянието му е добро и се подобрява с всеки следващ ден", каза Шимунджа.

Лудогорец научи съдиите за предстоящите два сблъсъка със Сутиеска

Лудогорец научи съдиите за предстоящите два сблъсъка със Сутиеска

Португалец и унгарец