Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви след равенството 1:1 със Заглембе (Любин), че не е останал доволен от първото полувреме и най-вече началото на мача.

"През първото полувреме не останах доволен от представянето на отбора и начина, по който започна мачът. Няма как да съм доволен и щастлив, когато стартираме по подобен начин. Имахме известни проблем и в хода на мача. През второто полувреме показахме по-различно представяне.

Със сигурност Рик (Джонатан) е играч, от когото се нуждаем, той може да прави разликата. Мога да стискам палци да се завърне, колкото се може по-скоро.

Да, вероятно ще се нуждаем от негов заместник. Имаме двама-трима флангови футболисти, а трябва да се борим на три фронта. Най-вероятно ще се подсилим в тази зона.

Не мога да ви дам отговор за Каули Оливейра. Ние знаем, че Терзиев може да играе отдясно, когато се налага, когато трябва да запълни празнина. Това не е титулярната му позиция. Играл е няколко пъти дотук в хода на неговата кариера. Най-добрата позиция му е в сърцето на отбраната", каза Шимунджа.

Лудогорец и Заглембе (Любин) завършиха наравно 1:1 в контролна среща

Лудогорец завърши наравно с полски опашкар и продължава да няма победа в Турция

Вижте подробности