Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира с надежда предстоящата битка с Тотнъм. Ръководителят не скри желанието си да "попие" опит от "шпорите". 

"От такова гостуване можем да спечелим много, тъй като контактуваме с отбор, който е на световно ниво като организация. Има какво да научим от колегите и в игрови, и в организационен план. Аз останах впечатлен от тях при гостуването им в Разград. Предполагам, че сега ще има много нови неща, които бихме научили и попили.

При всички случаи няма да покажем истинското лице на Лудогорец заради сериозните кадрови проблеми. През последните 2 седмици ситуацията беше много тежка. Нямаше нормален тренировъчен процес, имаме контузени, болни. Нямам спомен да сме тръгвали за гостуване с толкова сериозни проблеми. Моля се да няма тежки травми и момчетата да дадат максимума от себе си и да се представим достойно. Това ще изисква изключително силни волеви качества от страна на играчите. Ситуацията е тежка и за съжаление се изправяме срещу един съперник, който има реални шансове да стане шампион на Англия", каза той преди заминаването на Лудогорец за Лондон.

Генчев: Трудно събрах група за мача с Тотнъм

Генчев: Трудно събрах група за мача с Тотнъм

"Проблемите ни са във всички линии"