Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори броени дни след 12-ата титла, завоювана от "орлите" в efbet Лига. Той взе отношение по различни теми от хода на сезона, както и за предстоящата кампания, свързана с разградския тим.

Крило отказа на Лудогорец, отива в израелски гранд

Крило отказа на Лудогорец, отива в израелски гранд

"Бих казал, че страстите около титлата отминаха и сме в работен режим. Правим подготовката за първенството и Европа. В петък момчетата се събират в София и заминават за Банско, където ще е лагера през лятото. Нямахме време нито за празненства, нито за странични емоции. Запретнали сме ръкави и работим здраво.

Бих казал, че от всички 12 титли последната е една от най-трудно спечелените. Имаше и други така, но тази дойде също трудно. Шампионатът беше оспорван и имахме сериозен опонент в лицето на Саша Илич и момчетата му, които до последния мач бяха в играта. Поне за зрителите беше доста вълнуващо, за нас - трудно, тъй като преминахме през тежка пролет, в която освен контузиите, имаше и треньорска смяна. Общо взето трудна пролет, но слава Богу, че с помощта на Господ, както се казва, Лудогорец успя да стане шампион. Тук е мястото да благодаря на всички мои колеги, на щаба, на хората, които до последно вярваха, че ще станем шампиони. Благодаря и на феновете, които стискаха палци и вярваха, че съдбата ще намигне в последния момент и накрая се поздравихме с крайния успех.

Бивш наставник на Лудогорец отказа примамлива оферта от Саудитска Арабия

Бивш наставник на Лудогорец отказа примамлива оферта от Саудитска Арабия

Дамбраускас предпочита в ОФИ Крит

От трите изиграни мача срещу нашия основен опонент спечелихме два пъти и направихме един равен. Това ясно показва кой е по-достойният да спечели титлата и тимът с по-сериозни аргументи на терена. Не мисля, че тази мантра, че ЦСКА са ни доближи кой знае колко. Просто попаднахме във водовъртеж, но благодарение на всички в клуба излязохме в последния момент. Момчетата заслужено спечелиха титлата, за което бих искал да ги поздравя.

За себе си наложих хигиена за четене на такива публикации. Нашите опоненти бяха шумни тази пролет. Доста неща се казаха, но нищо ново под слънцето. Тези рефрени ги слушаме през последните 12 години. Вече втръснаха на всички, че решихме последните месец-два да се концентрираме върху нас, отколкото да се разсейваме с подобни декларации, клевети, обвинения. В България сме свикнали на такива неща - дори в политиката. Всеки оплюва, търси вината в противника... При нас ситуацията е по-различна, защото ние си гледаме грешките. Знаем кои са и знаем защо титлата се реши в последния кръг. За това не са виновни нашите опоненти, а ние. Трябва да си направим изводите, тъй като имаме проблеми, които са сериозни, за разрешаване. Сега отборът не е с това лице, което искаме да виждаме. Предпочитам да се концентрираме в тази насока и слабо ме интересуват всички тези атаки в медиите, фейсбук, както и разни среднощни колажи, които ги пускат колегите. След като имат достатъчно свободно време, нека го правят. Това е "пиперът" на нашето първенство", коментира още Петричев пред колегите от "Диема".

Защитник на Лудогорец намекна, че може да си тръгне през лятото

Защитник на Лудогорец намекна, че може да си тръгне през лятото

Вердон записа 43 мача и 2 гола през завършилия сезон във всички турнири