Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът не иска футболисти на Левски, каквито информации се появиха. Той говори пред медиите на летището във Варна. "Орлите" отлетяха за Барселона, където утре ще мерят сили с местния Еспнаьол в мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Много поуки може да сме си взели от първия ни мач с тях, но основната е, че играем срещу отбор, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-силните първенства в света. Имаше нагласа, че едва ли не Лудогорец задължително трябва да бие Еспаньол, и то с разлика, което е доста заблуждаващо. Знаем какъв отбор е Еспаньол.

Свикнали сме към Лудогорец да има сериозни очаквания, защото през годините се надигравахме като равен с равен с доста сериозни отбори. Амбицията при нас я има, можем да постигнем добър резултат, правили сме го много пъти. Защо да не го направим и сега?

Имаме сили да продължим напред в турнира, с оглед на показаните игри до момента. Няма как европейските мачове да ни разсеят в първенството, ние сме традиционен участник. През тази година ще е по-заплетена битката за титлата. Рано е да отписваме който и да е опонент.

С интерес прочетох във вестниците, че имаме интерес към футболисти на Левски. На мен не ми е известно нещо подобно, свикнал съм да чета какви ли не спекулации, не се учудвам. Нямаме интерес към никой от футболистите на Левски", каза той.

Станислав Генчев: Нямаме проблеми с контузени футболисти

Станислав Генчев: Нямаме проблеми с контузени футболисти

"Вероятно ще има промени в състава на Еспаньол"