Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след победата с 3:0 над ФК ЦСКА 1948. 

"Важна победа за нас предвид последните събития и спадналото настроение. Днес бе важно да победим. Бяхме наясно, че се изправяме срещу един отбор във възход и е със сериозни амбиции. Блгадорая на момчетата за този мач и за резултата.

"Лудогорец се намира в един преходен период. Не познавам отбор в света, който да прави такава промяна и да няма сътресение. Интегрираме много нови момчета. За мен е съвсем нормално. Някои от нещата, които се случват, сме ги очаквали. Проблемите си ги знаем и ще работим за тяхното отстраняване. Призовавам всички хора, които обичат Лудогорец да проявят търпение. Знам колко е трудно да се преминава през смяна на поколенията. Скоро Лудогорец ще бъде същият, какъвто беше".

"Към всеки футболист трябва да се подхожда индивидуално и след като даден футболист е привлечен, той заслиужава това. Ние не вземаме случайно играчи. Някои се интегрират по-лесно, други по-трудно. Виждате ситуация и с коронавируса е необичайна. Не сме провели и кой знае колко стабилна подготовка. Необходимо е време. Продължавам да бъда оптимисти, знам какви са проблемите и как да ги решим".

"Лош старт в Лига Европа. Мисията изглежда трудно възможна, но е в нашето ДНК да се борим до последно. Тези мачове ще ни помогнат да завършим по-бързо този процес на преход и ще изиграят положителна роля. В определени моменти загатваме за доста сериозен потенциал, трябва ни постоянство."

Лудогорец победи ФК ЦСКА 1948 с 3:0 като гост

Лудогорец показа истинското си лице, "орлите" с класика над ФК ЦСКА 1948

Клаудиу Кешеру с два гола и Мавис Чибота донесоха успеха на шампионите