Алекс Сантана бе пожален от Дисциплинарната комисия на БФС и не получи наказание за спиране на правата за един мач. Мнозина направиха аналогия с друг бразилец, който празнуваше с "рязане на глави" преди време - Фернандо Каранга (не и в лицето на съперник).

Онзи ден голаджията простреля вратата при завръщането си в Китай след няколко месеца почивка и навярно е забравил как все той беше виновен за всички проблеми в държавата.

Мура - Лудогорец 0:0, по една греда и за двата тима
на живо

Мура - Лудогорец 0:0, по една греда и за двата тима

Двубоят е от втория предварителен кръг на Шампионската лига

През пролетта на 2018 прекръстеният на Вкаранга бе наказван за част от най-важните мачове за щяло и нещяло, а при един от случаите именно жеста с отрязване на глава го прати да гледа от трибуните важния сблъсък с Ботев и  му лепна шест хиляди лева глоба.

Сега Сантана не получава подобна санкция, а паричната е в размер на три хиляди лева.

Снимка 304241

Източник: LAP.bg

Няма как да не засегнем и друг любопитен въпрос около Лудогорец и програмата на шампиона в efbet Лига.

Остават броени дни до подновяването на родното първенство. Вече са ясни стартовите часове за първите четири кръга, като прави впечатление, че единствено "орлите" ще играят винаги от 21:00 часа.

Умишлено или не програмата е наредена така, че интригуващи мачове с участието на Левски, ЦСКА, Локомотив (Пловдив), обновените Ботев (Пловдив) и Берое остават на заден план и ще се играят в по-ранните часове.

Треньорът на Мура: Лудогорец е опитен отбор, има своите слабости

Треньорът на Мура: Лудогорец е опитен отбор, има своите слабости

Ето какво сподели той

Предвид летните горещини всеки тим би желал да попадне в праймтайма след 21:00 часа, но единствено Лудогорец получава винаги тази възможност.

През годините многократно е повдиган въпросът за конфликт на интереси между собствениците на разградчани, излъчващата телевизия, която прави програмата и носителя на тв правата. Дали и сега не става въпрос за нещо подобно?