Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев каза, че ще си подаде оставката след загубата с 1:3 от Етър и надали има шанс да размисли да остане в червено-черния клуб.

"Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите.

Локомотив (София) - Етър 1:3 в мач от efbet Лига

Софийският Локомотив дерайлира в "Надежда", Етър победи "железничарите" и записа първи успех в първенството

Вижте подробности

Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия.

Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите.

Локомотив (София) стана на 94 години

Локомотив (София) стана на 94 години

"Железничарите" с призив към феновете

Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства.

Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова", заяви Стоев.