Старши-треньорът на Локомотив (София) - Станислав Генчев, остана разочарован от загубата с 1:2 от Ботев (Враца), която е трета поредна за "железничарите" в efbet Лига. Наставникът на "червено-черните" говори за причините за днешното поражение, след което коментира програмата на своя отбор.

"Разковничето за загубата се крие в слабото първо полувреме. Най-малко съм очаквал, че ще почнем толкова мудно и страхливо. Видяхте промяната през второто полувреме. Лошото е, че последните ни три мача са все такива. Първото полувреме бяхме тотално надиграни. През второто опитахме да обърнем резултата в наша полза. Между 45 и 65 минута имаше тотално надмощие от наша страна. След това противникът се окопити.

Ние сме единственият отбор, който в рамките на 6 дни играе три мача. Изключително е трудно за футболистите. Бях им забранил да говорят за умора, но това са хора, а не роботи. Не знам каква е причината да играем точно ние. Не е лошо да помислят и за отборите, които имат мач повече - като нас.

Трябва да играем 90 минути както можем, не само едно полувреме. Арда е много стойностен отбор с добри изпълнители. Ако не играем на ниво през целия мач, ще ни е много трудно. Надявам се да можем да използваме пълния потенциал на футболистите. От такъв резултат се излиза само с победа", заяви Генчев.

Ботев (Враца) - Локомотив (София) 2:1 в мач от efbet Лига

Ботев (Враца) се възползва от колеблив Локо (София) за важен успех в борбата за спасение

Силно първо полувреме помогна на "зелените", но и задълбочи кризата при "железничарите"