Локомотив (София) ще привлече двама нови футболисти, пише "Мач Телеграф". В момента треньорът Данило Дончич избира от играчите, които са му били предложени от ръководството. Става въпрос за чужденци. Засега от "Надежда" не уточняват на какви постове ще подсилят отбора. 

Със сигурност до този момент има само един напуснал. Това е Алан Диас, въпреки че постоянно се говори, че той няма да бъде единствен. "Никой не иска да си ходи от Локомотив", категорични са "червено-черните".

Тимът ще се готви изцяло на родна земя по време на подготовката. На този етап обаче не се планира лагер. Заниманията ще се провеждат в клубната база, а между тях футболистите ще бъдат с близките си. Не е изключено обаче все пак да има кратък лагер в някой от курортите ни, но той няма да е дълъг.

От клуба обявиха датите за контролите и съперниците в тях. На 20 януари Локомотив ще се изправи срещу ФК ЦСКА 1948, а на 26-и "железничарите" ще срещнат Балкан от Ботевград. Ден по-късно е планиран мач със Септември София. Три ще бъдат проверките през февруари - с Пирин в Благоевград на 3-и, с Марек (7). Последната проверка преди подновяването на шампионата ще е на 10 февруари срещу Спортист в Своге.

Локомотив (София) се разделя с двама чужденци

Локомотив (София) се разделя с двама чужденци

Ето кои са те