Изпълнителният директор на Локомотив (София) Бойчо Величков сподели, че клубът очаква да получи помощ от държавата, с която да завърши стадионa в квартал "Надежда". От новия сезон столичани ще бъдат част от efbet Лига и се стремят да имат възможно най-добри условия за футбол.

"Втори месец текат ремонтни дейности на стадион "Локомотив". Големият проблем е осветлението. Имаме уверението от държавата, че ще бъдем подпомогнати", коментира той пред "Мач Телеграф".

"Иван Василев почти сам издържа клуба и си дава и парите, нервите и здравето за Локомотив. Не сме получили никаква помощ от никъде. Също така Веско Стоянов, друг голям локомотивец, участва в издръжката. Те двамата са хората, които спасиха отбора и го върнаха в елита. Правим всичко възможно стадионът да придобие вид за Първа лига. Ще се справим", добави легендата.

Локо (Сф) готви голяма изненада за феновете

Локо (Сф) готви голяма изненада за феновете

Вижте каква е тя

"Трябва ни подсилване на някои от звената в отбора. Нужно е да се увеличи конкуренцията. Дано вземем няколко футболисти, но ще разчитаме предимно на тези, които спечелиха промоция", каза още бившият нападател.

"Правилният път е в Първа лига да влязат отбори от Втора лига, а не такива, които са изпаднали на хартия. Убедих се, че Локо София е обичан клуб, харесван по градовете. Навсякъде чувстваме подкрепа. Хората искаха да се върнем в елита. Тимът е обичан и от цесекари, и от левскари. Ерудиран човек е треньорът Иван Колев. Той се нагърби с тежката задача да ни върне в елита. Програмата бе трудна, но се справихме. Ние сме най-титулуваният отбор във Втора лига и всички искаха да се докажат срещу нас", завърши изказването си Величков.