Локомотив София ще регистрира рекордни за последните години приходи в днешното си домакинство на ЦСКА. Очаква се на трибуните на едноименния стадион в столичния квартал "Надежда" да присъстват над 4000 зрители, което ще донесе над 40 хиляди лева в касата на железничарите, пише "Тема спорт".

Червено-черните се завърнаха в своя дом, след като през миналия сезон приемаха противниците си на Националния стадион "Васил Левски" заради липса на осветление. Високият наем пък принуждаваше собственика Иван Василев да поставя високи цени на билетите, което отблъскваше доста привърженици. Сега обаче пропуските са на повече от приемлива стойност - 10 лева.

Локомотив (Сф) - ЦСКА 1:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Локомотив (Сф) - ЦСКА 1:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят започва в 18:30 часа

Най-посетеният двубой на стадион "Локомотив" в последното десетилетие пък бе именно срещу ЦСКА. На 1 март 2015-а близо 5000 червени привърженици щурмуваха "Надежда", но за тяхно съжаление железничарите победиха с 2:0 и така бе сложено началото на един от най-тежките полусезони в историята на ЦСКА.

"Армейците" наредиха 10 двубоя без отбелязан гол. Днес гостуващите фенове ще са наполовина по-малко, но отново се очаква атмосферата да е чудесна, а Локомотив да прибере сериозни приходи, каквито в последните години не е регистрирал. Червено-черните ще бъдат подкрепени от поне 2000 свои привърженици.