Локомотив (София) готви голяма изненада за своите фенове. Днес ще бъде отдадено заслуженото на отбора, с който бе даден рестарт на клуба. На полувремето на мача със Созопол Антон Велков и голяма част от футболистите, които играха в Окръжната група ще излязат на терена, за да оберат овациите на феновете. Няма да присъстват Сибил Карагьозов, който има мач с клубния си Нефтохимик, както и Антон Славчев, който сега е в Миньор. Костадин Велков има ангажимент със Славия. 

Присъствие са потвърдили Асен Асенов, Калоян Караджинов, Калоян Ангелов, Мартин Димитров, Кристиян Величков, Георг Василев, сега спортен директор на клуба, Юли Петков, Дарко Савич и други.

Очаква се над 3000 привърженици на "червено-черните" да бъдат на стадиона в "Надежда", за да празнуват завръщането в efbet Лига. 

В предишния кръг "железничарите" разбиха с 5:1 Септември (Симитли) и са недостижими на второто място. 

Входът за мача с морския тим е свободен, а зажаднялата публика ще се наслади на шоу организирано от домакините. За доброто настроение ще се погрижи Богдан Томов, който ще изпълни преди двубоя химна на "червено-черните". Именно той ще награди и два отбора от школата за отличните им резултати през кампанията.

След мача пък ще бъде награден с купа и сребърните медали представителният тим. Празненствата ще завършат с мощна заря.

Над 3000 фена ще дерат гърла за Локо в "Надежда" днес

Над 3000 фена ще дерат гърла за Локо в "Надежда" днес

Отборът се завърна в елита след 5 години