Юношата на ЦСКА и капитан на Локо (Сф) Александър Бранеков коментира пред колегите от sportonline.bg предстоящия шампионатен мач между „червено -черните" и Левски.

„Ако бием Левски имаме шанс за по-предно място в шестицата. През този сезон Локомотив играе доста добре и заслужаваме да бъдем дори между четвърто и пето място. Мачовете с Левски винаги са непредсказуеми. Има моменти, в който играем успешно срещу тях и се надявам този път на стадиона в квартал „Надежда" да спечелим мача", сподели Александър Бранеков.

"Не смятам, че мачовете за Купата ще ни попречат или ще бъдем изморени за шампионатния двубой. Колкото повече мачове има в един футболен сезон, толкова по-добре. Виждате как е в развитите футболни страни. И никой не се оплаква, че има междинни кръгове или срещи за купите. А там освен националните купи има и такива за лигата", напомня Бранеков.

„Отборът, в който съм израснал - ЦСКА,  ме изненада приятно като спечели пореден мач срещу Левски. Аз си мислех, че след като толкова пъти „армейците" побеждаваха „сините",  те ще се опитат да направят поне равен мач.  Но явно класата на ЦСКА в момента е по-голяма и Левски  не може да се противопостави на отбора на Стойчо Младенов", завърши Бранеков.