Босът на Локомотив София Иван Василев сподели мнението си след загубата на "железничарите" от Черно море с 0:3.

"За мен не трябваше да се играе. Регламентът е такъв, че трябваше да се играе след 24 часа, а времето е такова, че тогава теренът щеше да е още по-лош и замръзнал. Това е опасно за футболистите. За съжаление, това е футболът. Регламентът е след 24 часа.

Притеснява ме класирането, обезпокоен съм. Надявам се да излезем от тази дупка, отборът ни е добър. Случват се тези неща. Борим се, в някои мачове показваме добри игри.

Не искам да казвам, че само теренът е виновен, защото беше еднакъв и за двата отбора. Поздравям Черно море за победата. Поздравявам техният треньор, който е изключителен човек. Приспособиха се по-добре, играха по-правилно.

Засега няма опасност за поста на Иван Колев. Знам, че ще е трудно, че ни чака труден мач със Славия. Това е най-старото столично дерби. Надявам се да излезем от тази дупка. Надявам се да покажем своето лице. Срещу ЦСКА се представихме на много добро ниво. Това е футболът.

С осветлението работим по въпроса. Документите са в банката. Банката непрекъснато иска нови документи. Трябва да мине оценка на риска, след това да се отпусне кредит. Чакаме банката", каза Василев.

Черно море победи Локомотив (София) с 3:0

Черно море пързулна Локомотив (София) на заснежения терен

Вижте подробности