Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев даде интервю за "Меридиан мач". Тимът стартира доста силно, но в последните два кръга падна с по 0:1 от Спартак (Вн) и Монтана.

"Не знам какво не върви, за да го променя. Топката, както се казва, е в играчите и треньорите. Като клуб сме на доста сериозно ниво. Всичко си е на мястото.

Добро първо полувреме срещу Монтана, в което пропуснахме да затворим мача. В последните минути бяхме с 10 души, Орачев се контузи, а те се възползваха. Надявам се, че за следващата среща Мики ще се възстанови.

Трябват ни поне двама играчи още. Търсим, не сме спрели да го правим, но няма. Родните футболисти все чакат за Първа лига или чужбина. Гледаме и в чужбина.

Монтана развали 90-годишния юбилей на Локо (София)

Монтана развали 90-годишния юбилей на Локо (София)

"Железничарите" загубиха у дома с 0:1

Иначе Любо Трайков обиколи цяла България. Има момчета от Трета лига, но те не са тренирали. Правят го по два-три пъти на седмица. Иначе работят. Няма да издържат при нас. Втора лига е друга работа. Виждате каква е конкуренцията. Но ще търсим докрай. Пълнеж обаче няма да има, за да кажем, че правим трансфери", каза бизнесменът.

Шампиони от Локомотив (София) дават личен пример в кампанията „Заедно сме Надежда“

Шампиони от Локомотив (София) дават личен пример в кампанията „Заедно сме Надежда“

"Само тази година изградихме 6 нови детски площадки в район "Надежда"