Собственикът на столичния Локомотив Иван Василев не спести критиката на никого в клуба, по време на официалната си пресконференция днес.

Бизнесменът подчерта, че не е никак лесно да се издържа футболен клуб в страната, като заяви, че му е дошло до гуша от играчи, които не желаят да се раздават за Локомотив, както и от определени хора, които настояват клубът да бъде "затрит":

"Много слаба година записахме. Бяхме под всякаква критика. Да си кажем веднъж истината в очите.

Аз съм против тук да идват футболисти, които просто да правят име, да ги изграждаме, след което да напускат в произволна посока.

Ясни са всички нови в Локомотив (София), постигнали съгласие с клуба

Ясни са всички нови в Локо (Сф), постигнали съгласие с клуба

Шестима състезатели карат проби

Решихме да се разделим с някои момчета, които уж са големи локомотивци, но у тях отдавна го няма локомотивския дух. Няма смисъл да стоят. Гнили ябълки и мъртви души не са това, от което се нуждае Локомотив.

Има хора, които се опитват да затрият клуба. Не спират в тези си опити. Искам да им кажа да дойдат на първи юни и да се разберем. Ще им дам клуба, ако толкова го искат.

Снимка 234776

Източник: LAP.bg

Ние сме най-чистият футболен клуб в България. Нямаме стотинка задължение към институциите или пък към футболисти и агенти. Това никога не е било при нас, откакто съм начело.

Не е лесно. Аз също съм работник. Не съм тузар и тежкар. Работя, за да се случват нещата. Но трябва да виждам, че се отговаря със същото", каза Василев.

Локомотив (София) привлече Любомир Трайков от Лудогорец

Локо (София) привлече кадър на Лудогорец

Първата контрола на отбора е насрочена за 22.01