Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви след контролата с Надежда (Доброславци), че клубният стадион може да има осветление до края на април.

"Седма година ходя да се моля по институциите. За едни държавата е майка, а друго е мащеха. На 17-и декември взех разрешение за строителство. Другата седмица чакам последни оферти, за да мога да ги занеса в банката и да изтегля кредит. Играем на чужд терен, а мисля, че те не го заслужават. От 508 хиляди януари месец стигнахме до по-големи цени. Никога не иска да откликне и съм принуден да си го направя сам. Не съм говорил с новия министър на спорта. Вече съм изгубил всякакви надежди. Ако всичко върви наред, в края на месеца банката ще отпусне кредита. Може би до края на март, началото на април може стълбовете за осветление да са готови", заяви Василев.

"Треньорът е болен и в понеделник ще е на линия. Димитър Митков е контузен. Още се възстановява и Сашо Александров. Плюс Илия Димитров. Това са засега проблемите, които имаме. Всички започват да тренират в понеделник", продължи той.

"Търся ляво крило за момента, но трудно се намира. Даниел Генов отпада като вариант. Не ни трябват футболисти на килограм", завърши собственикът на Локомотив (Сф).

Глътка въздух за Локо (Сф), "железничарите" се уредиха с мощен генерален спонсор

Глътка въздух за Локо (Сф), "железничарите" се уредиха с мощен генерален спонсор

Собственикът на клуба потвърди информацията