Отборът на Локомотив (София) официално обяви генералното си партньорство с набиращия популярност букмейкър в България - Betano.

Това се случи на брифинг в центъра на столицата, на който участие взеха представители на компанията, както и собственици и директори при "железничарите". Договорката между страните е за тригодишен период. Изпълнителният директор Бойчо Величков, членът на борда на директорите Веско Стоянов и капитанът Красимир Милошев присъстваха на събитието. От страна на рекламодателя участие взеха регионалният директор на Betano България Цветин Йорданов и маркетинг мениджърът на Kaizen Gaming Джордж Кипреос.

Логото на букмейкъра ще застане на гърдите на футболистите още от първия мач за пролетния полусезон, който е идната неделя срещу ЦСКА.

Снимка 563187

Източник: LAP.bg

"Искам да ви благодаря, че дойдохте днес, за да направим това официално откриване. Тук сме да представим ново и изключително класно попълнение за нашия отбор. Това е Betano. От днес те стават генерален спонсор на Локомотив София. След неделя на фланелките ще бъде поставено и логото на компанията. Много съм горд, че Локомотив София е първият български клуб, на който тази доказана компания става спонсор. Искам да подаря на г-н Цвети Йорданов нашата фланелка с неговия номер и с неговото име. Искам да благодарим на Betano.

Официално: Мощен спонсор ще налива пари в Локо (Сф)

Официално: Мощен спонсор ще налива пари в Локо (Сф)

Договорът е за три години

Радвам се и се гордея, че Betano е първата международна компания, която стъпва на нашия пазар. За моя екип Локомотив София не е само футболен клуб, а кауза. Betano не е само генерален спонсор, а той ще стане част от нашия отбор. Убеден съм, че заедно ще постигнем целите си. Това е началото на едно устойчиво партньорство".

Вървим добре. Ще имаме голямо спокойствие откъм бюджет", коментира собственикът на Локо (Сф) - Иван Василев.