Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев сподели след загубата с 0:2 от ЦСКА, че двубоите на "железничарите" срещу тимове като "армейците" и Лудогорец са като Давид срещу Голиат.

ЦСКА победи Локомотив (София) с 2:0 в efbet Лига

ЦСКА се върна на победния път в efbet Лига след успех над Локо (София)

"Армейците" отбелязаха два гола през втората част

"Нямаме централен нападател , но за сметка на това и тримата ни играчи в атака са бързи, на това разчитахме. Имахме три-четири чудесни възмжности да изкочим зад защитата на ЦСКА, но не успяхме, за което съжалявам. Честно казано и аз не успях добре да видя нещата при първия гол. Стана изключително бързо. Пробив в центъра на защитата ни, което е недопустимо. Ще вземем мерки.

Приели сме, че не домакинстваме в Надежда. Това е ситуацията. Опитваме се на "Васил Левски" да се чувстваме у дома си. Това не е оправдание за нас.

Като играем срещу отбори като Лудогорец и ЦСКА това е като Давид срещу Голиат. Най-важното е да играем с достойнство. Ние добре разбираме какъв отбор сме. Откъде идваме и какво се опитваме да направим. Това са неща, които са част от играта за отбори като нашия. Бяхме близко в няколко мача до победите и равенствата, но не успяхме. Това трябва повече да ни амбицира", каза Колев след срещата.