Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира победата с 1:0 над Пирин в мач от 31-ия кръг на Първи лига.

"Разбира се, че съм доволен и то много доволен. Футболистите играха не само с желание и амбиция, но и със самочувствие. В много ситуации момчетата демонстрираха самочувствие. Пирин игра с голяма доза спокойствие и за тях беше по-спокойно. Този път и ние показахме самочувствие."

Локомотив (София) победи Пирин с 1:0 в efbet Лига

Локо (София) се върна на победния път с минимален успех над Пирин

Димитър Митков вкара единственото попадение с глава в 37-ата минута.

"Много ми се иска реализираните положения да бъдат завършвани, защото пропуските наистина бяха фрапиращи. Ние никога с играчите не сме говорили за оставане или изпадане, а за изпълнение на конкретни задачи на терена. Всички се отнасят изключително сериозно към задачите си", каза още Колев.

Димитър Митков: Надявам се да продължавам да бележа

Димитър Митков: Надявам се да продължавам да бележа

"В края на сезона има натрупана умора"

"Оценка не мога да дам за сезона, но само мога да благодаря за труда, който положиха всички в клуба. Всички положиха изключително старание. Футболните хора твърдят, че е по-лесно от Втора лига да влезеш в Първа, отколкото да се задържиш в елита. Не е лесно и ние го усетихме", коментира Иван Колев и завърши:

"Винаги, когато има официален мач футболистите трябва да са готови и са длъжни да покажат качествата си. Мисля единствено за следващия мач с Царско село, а после ще мислим за бъдещето."