Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев заяви, че иска от играчите си дойстойно представяне в първенството. Специалистът говори пред репортери по време на първата тренировка на "железничарите" преди началото на новия сезон

"Ето какви са наличните новини, виждате състезателите. Няма смисъл да изреждам един по един, знаете новите момчета. Повечето от тях са на проби, взаимни проби да го кажем, надявам се да ни задоволят като качества.

Търсим най-доброто на всяка една позиция, надявам се да сглобим боеспособен отбор. Светослав Диков разговаря с ръководството, надявам се да се споразумеят. Бразилците няма да се върнат. Това ще ме притесни, ако не можем да намерим техни достойни заместници. На сайта на клуба е обявена точната програмата, започваме с контролна среща срещу Септември (Симили).

Целите са достойно представяне и търсене на максимума във всеки един мач, имам такова разбиране вече от много години. Класирането и резултатите зависят от това, което свършим като работа. Футболистите трябва да вършат своята работа всеотдайно, много е важно.

Ако публиката, която миналата година доказа, че е изключително близо до отбора, подкрепяше ни непрекъснато, е с нас, на който и да е терен, няма да се притеснявам. Имаме трима тук от школата, не е малко.

На този етап нови лица няма, но трима не са малко. Напълно подкрепям мнението, че разликата между Първа и Втора лига е голяма, ще се опитаме да преодолеем това препятствие", каза Колев.

Стойчо Атанасов ще подсили защитата на Локомотив (Сф)

Стойчо Атанасов ще подсили защитата на Локомотив (Сф)

Бившият футболист на ЦСКА не успя да се наложи и в Арда