Шампионът на Финландия ХИК (Хелзинки) иска младата звезда на Локомотив (София) - Валентин Николов. Дали ще се стигне до трансфер, ще стане ясно през януари.

Понастоящем ХИК участва в груповата фаза на Лигата на конференциите, като техни съперници са Макаби (Тел Авив), ЛАСК (Линц) и Алашкерт. Николов е едва на 17 години, но през този сезон вече има 9 мача в efbet Лига, в които вкара гол от фаул на Черно море.

Иван Колев: Може да съжаляваме, че не спечелихме 3 точки

Иван Колев: Може да съжаляваме, че не спечелихме 3 точки

Ботев много бързо поведе с два гола, коментира специалистът

"Освен Вальо Николов налагаме и други юноши - 8 човека имаме в първия тим, някои са на по 16 години... На нас никой не ни помага с нищо, само аз и моят екип сме - терени сме направили, школата работи на пълни обороти. Лесно е да издържаш клуб в провинцията, където общините помагат.

В София има над 100 клуба, но никой не ни помага. Издигнахме Борислав Михайлов за конгреса, защото смятаме, че той е най-добрият за поста. Опитен е, знае как се управлява. не е той проблемът, че даден клуб няма терен, или че не върви. Дано победи на конгреса", каза босът на Локо - Иван Василев пред "Мач Телеграф".

Октавио: Защо да не помислим за Топ 6?

Октавио: Защо да не помислим за Топ 6?

Преди години е бил пред трансфер в ЦСКА