Треньорът на Локомотив (София) - Иван Колев говори след равенството 2:2 при гостуването на "железничарите" на Ботев (Враца). Ето какво каза той:

"Ако погледнем положенията може да съжаляваме, че не спечелихме 3 точки. Не трябва да забравяме, че в днешния мач бяхме в по-различен състав. Трябваше да правим промени в състава, двама халфове играха защитници. Ботев много бързо поведе с два гола.

В такава ситуация не всеки отбор може да се изправи, да изравни, а и в по—голямата част от мача да контролира нещата на терена. Особено второто полувреме, ако бяхме завършили с майсторство атаките си, можеше да стигнем до изразителна победа.

Не трябва да забравяме, че Ботев Враца бе крайно мотивиран. Те търсиха победа на всяка цена. Личеше, че те играят над 100%. Ние трябваше да се противопоставим на тази игра и да отговорим по съответен начин, което го направихме. Доволен съм от поведението на нашите играчи", допълни още треньорът на столичните "железничари".

Има подобрение в играта най-вече в контрола на топката и изнасянето в последната третина. Там нещата не се получават. Не е това, което искаме.

Във всеки отбор има има да се работи за определени неща. Надявам се контузените да се възстановят достатъчно бързо. Марио Петков ще е аут 6-7 месеца", каза Колев.

Александър Александров: Получи се добър мач за феновете

Александър Александров: Получи се добър мач за феновете

Много труден мач, в който успяхме да се върнем от 0:2, споделя футболистът