Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев говори преди столичното дерби срещу Левски в кв. "Надежда". Младият специалист е на мнение, че никой не е фаворит срещу Локо, когато "червено-черните" са домакини. Ето какво каза още той пред колегите от "Дарик" и dsport:

"Засега седмицата протича нормално. Някои от контузените вече са в строя. Наказани футболисти нямаме. Единствено Каду (Риберйро Дурвал), който не е картотекиран още, чакаме работна виза да се извади. Ненов оправен и ще може да го използваме. За пръв път от много време насам мога да разполагам с целия състав", разкри Генчев.

Заги срещу Генчев – една стара история

Заги срещу Генчев – една стара история

Сърбинът е бил наставник на Генчев в Литекс през есента на 2013 година

Футболистите, които искаха, бяха привлечени и сега спокойно мога да кажа, че на всеки пост разполагаме поне с двама равностойни футболисти. Отсъствието на който и да е няма да се отрази на отбора. Селекцията досега беше отворен процес. Сега можем да кажем, че приключихме. Съставът е напълно окомплектован.

Левски действително откакто Станимир Стоилов пое отбора с всеки мач играе все по-добре и по-стабилно в защита. Това ги държи на високо ниво. Ние също имахме добър период от три мача без допуснат гол. Всеки си има своите слабости. Забелязал съм ги при тях и се старая да ги покажа на футболистите при видео разборите, за да можем в събота да се възползваме. Въпреки че не са много слабостите, те допускат всеки мач поне по две-три грешки, от които противникът може да се възползва.

Никога не съм крил, че от Станимир Стоилов съм научил много неща още като футболист в Левски ми направи силно впечатление как обясняваше тактическите упражнения, самата тактика за мач. Доста неща съм заимствал от него, но и от други треньори, с които съм работил. Аз съм работил с много добри треньори и като футболист, и като помощник. От всеки съм се старал да уча по нещо и да се развивам постоянно. В събота ще го разберем дали ученикът може да победи учителя, но със сигурност имаме своите шансове и се надявам да ги използваме по най-добрия начин".

Станислав Генчев няма да може да разчита на едно от последните попълнения за мача с Левски

Станислав Генчев няма да може да разчита на едно от последните попълнения за мача с Левски

"Червено-черните" все още не са уредили бразилския централен защитник Каду