Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев, заяви след успеха срещу Лудогорец с 1:0, че във философията на отбора влиза постоянно да атакува.

"Доста се борихме и потрудихме за тази победа. Срещу четирите евроучастника записахме три победи и един равен. Срещу силните отбори успяваме да се представя добре, което е радващо. Най-важното е постоянството. Сега сме в серия от три поредни победи и се надявам да запазим тази форма по-дълго.

Днес играхме срещу най-добрия български отбор, въпреки че останаха с 10 човека ни създадоха трудности, но ние мисля, че се справихме добре.

В нашата философия влиза постоянно да атакуваме. Трябва да изчистваме грешките.

Винаги, когато един отбор играе атакуващ футбол, е нормално съперникът да ни създаде положения. Ние знаехме, че няма да имаме кой знае колко ситуации. Трябваше да запазим концентрация и да се опитаме да реализираме положенията, които се открият пред нас.

Най-трудното нещо във футбола е постоянството. Работим в тази насока. Имаме доста разговори с футболистите. Каквото зависи от нас треньорския щаб, ще го направим. Доволен съм от футболистите, които се стараят да изпълняват моите изисквания. Имаме неточности, но се стараят да ги изчистват", каза още Генчев.

Локомотив (София) - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига

И Лудогорец страда в "Надежда"! Локо (София) нанесе първа загуба за сезона на шампионите

Карлос Франса направи разликата в нервен мач с два червени картона