Феновете на Локо Сф със сигурност са много доволни от победния дебют на Данило Дончич, защото той беше срещу големия съперник - Славия. Да, "червено-черните" играха по-добре от "белите" и заслужено спечелиха в "Овча купел" и така събраха 9 точки от 9 кръга от началото на сезона.

Работата на Данило Дончич тепърва ще бъде анализирана, защото след един мач винаги е рано да се правят изводи за треньор. Само ще кажем, че когато един човек е играл в един отбор, а след това това е бил там и като помощник-треньор, той познава обстановката. Знае идеалите на Локо Сф и носи "червено-черната" идея в себе си.

Дончич след успешния си дебют за Локо (Сф): Поздравявам момчетата за битката

Дончич след успешния си дебют за Локо (Сф): Поздравявам момчетата за битката

"Това, което исках да променя, го промених"

Ходът с назначението на Дончич определено е отличен за ръководството на "железничарите". Първо, че той много добре знае какво е Локо Сф, а и второ - вече натрупа голям опит на пейката.

Да, това се случи основно в Малта, където води Сан Гван, Флориана, Слиема Уондърърс, Тариен Роувърс, Моста, Сейнт Андрюс и Валета. Но 54-годишният сърбин работи и в други страни - Кипър с Етникос Ахна и Бахрейн с Ал Наджима. Така че той изглежда готов да води успешно Локо Сф. Какви ще се обаче неговите резултати - времето ще покаже, информира "Мач Телеграф"