Треньорът на Локомотив София Красимир Балъков говори след победата с 1:0 над Пирин Благоевград у дома в мач от последния кръг на efbet Лига. 

"Последният мач малко или много успокои отбора. Нямаше да е добре, ако бяхме се отпуснали. През първото полувреме не ми хареса играта. През втората част променихме схемата и агресията, за да стигнем до успеха", започна Балъков.

Локомотив (София) победи Пирин с 1:0 в двубой от 35-ия кръг на efbet Лига

Локомотив (София) удари Пирин и изхвърли "орлетата" от efbet Лига!

Ето подробности

"Предварително не може да знаеш как ще се развият нещата. Исках да оставя отбора в елита. Получи се по най-добрия начин - без загуба. Преди това имаше много проблеми в защита. За моя радост футболистите успяха да се организират. От първия ден играчите бяха професионалисти, дори тези, които не играха в нито една минута".

"Свършихме важната работа. Оставихме отбора. Има доста неизвестни, които хората в Локомотив трябва да се разрешат бързо. Трябва да се разговаря с футболисти, спонсори. Сигурно ще се водят разговори. Ще видим. Отсрещната страна трябва да каже дали е доволна. Трябва да направим разговори. Приех Локомотив като голяма любов. За мен най-важно е, че постигнахме целта си. Ще водим разговори и ще видим".

Бабич след изпадането на Пирин: Свършихме много работа

Бабич след изпадането на Пирин: Свършихме много работа

Ето подробности

"Доста говорих за ситуацията с феновете. Когато Локомотив играе добре, винаги ще има фенове. Видяхте колко деца имаше по трибуните. Това е бъдещето на всеки един клуб", каза треньорът на Локомотив София.