Новият треньор на Локомотив (София) Ангел Колев коментира целите пред отбора, както и бъдещето пред "железничарите" в по-далечен план.

"Изобщо не съм се колебал. Казах на Иван: "Съгласен съм. Няма какво да коментираме." Аз се връщам на треньорския пост в Локомотив, за да помогна на собственика. В този клуб съм от 40 години, животът ми е минал тук. И радости, и скърби. А освен това с Иван, освен, че той е собственик и президент, сме и приятели. Били сме и съотборници. Трябва да помогна - и на него, и на Локомотив. Да свършим някаква по-сериозна работа. Целта е завръщане в Първа лига. Това няма смисъл изобщо да го коментирам. Но всяка поставена цел е свързана и с други неща и обстоятелства, така че...", заяви Колев пред "Витоша Нюз".

"Този шок, който го изживяхме в последните 5 секунди на баража с Витоша (Бистрица), не го пожелавам на никого. Беше нещо страшно. Още не сме го превъзмогнали този шок и ужас. Но в края на краищата, това е животът. Има и такива моменти. Трябва да сме силни. Дано дойдат и хора, които да помогнат на Иван Василев с издръжката на клуба, защото никак не му е леко. Пожелавам си всички локомотивци да сме единни, за да си върнем любимия клуб в елита. Срамота е Локомотив да се мотае по ниските дивизии. Ние сме с дългогодишна история, а в Първа лига има отборчета, които даже името не си го знаят", добави треньорът.

Ангел Колев е новият старши-треньор на Локомотив (София)

Локомотив (София) има нов старши-треньор

Клубната легенда Ангел Колев ще работи в тандем със сина на Начко Михайлов