Старши треньорът на Локомотив (София) Ангел Колев говори след загубата от Левски с 0:2 в контролата, която беше изиграна между двата отбора днес.

"Беше полезна тази контрола за самочувствието на играчите. Да разберат и те къде се намираме, все пак играем с Левски, отбор, гонещ титла в Първа лига. От тази гледна точка бе полезна проверка да си сверим часовника.

Левски победи с 2:0 Локомотив (София) в контрола

Резервите на Левски вкараха само два гола на Локомотив (София) в контрола

"Сините" вече мислят изцяло за предстоящото дерби с Лудогорец

Не бих сравнявал двата състава, все пак трудно можах да преброя чужденците в Левски. Ние нямаме такива, играем с наши момчета. Сигурно има разлика. Аз съм далеч от мисълта да летя в облаците. Това бе рутинен мач за мен. Исках да видя момчета, които не са играли в шампионата, или са играли по-малко исках да видя в какво състояние са.

Аз съм треньор на Локомотив, не съм дошъл да правя кариера, тук съм за каузата. Ако не вярвах нямаше да се захвана. Мисля, че скоро Локо ще се върне на мястото му. Знаете за проблемите ни. Нашият президент е сам, няма помощ. Не е лесно да направиш отбор, който да влезе в "А" група, но мисля, че в скоро време Локо (Сф) ще се върне, където му е мястото. Локо не е отбор да крета в "Б" група, знаете историята му", коментира наставникът.