Хърватският dalmatinskiportal.hr публикува интервю с Йосип Томашевич. Ето какво каза играчът на Локо (Пд) пред медията, след триумфа на тима в срещата за Суперкупата на България с Лудогорец:

"Който е гледал мача е видял, че сме ги надиграли. И с игра и по статистика. Нямаха отговор на нашата висока преса. Бяхме агресивни, играхме за всяка топка, близо до съперниците.

Берое претърпя трансферен провал с Томашевич от Локо (Пд)

Берое претърпя трансферен провал с Томашевич от Локо (Пд)

Хърватинът останал лоялен към Бруно Акрапович

Всеки наш мач с Лудогорец е бил доста изравнен. Единствено в края на миналия сезон паднахме с 1:6 преди финала за Купата, но причината бе, че играхме с доста променен състав с мисъл за следващия двубой.

Сякаш сме вече претръпнали. Не беше кой знае какво голямо празнуване. Не става дума, че сме свикнали с трофеите, но еуфорията малко поспадна. Суперкупата е малко по-маловажна. Играе се само един мач.

Крушарски: Вложих над 12 млн. в Локомотив (Пд), чакам жребия за Лига Европа

Крушарски: Вложих над 12 млн. в Локомотив (Пд), чакам жребия за Лига Европа

"Чакаме всеки момент да получим възможност да изградим базата на клуба и децата да тренират там"

Всеки ден в България се правят по 4-5 хиляди теста, а средно има около 150-200 заразени. В Пловдив ситуацията е нормална. В моловете, големите магазини и затворените пространства е задължително да се носят маски. Хората вече свикнаха с това. Ние също правим тестове преди всяка среща.

Бруно е експерт при разпознаването на играчите. Доведе футболисти от по-слаби лиги, които е харесал. Пасват отлично в нашия отбор. Тактически сме много добри. От Хърватска тук сме аз, Клапан и Аралица. Преди това сме били и повече. Треньорът познава хърватския пазар и затова е довел толкова голям брой наши играчи тук.

Отборна премия от 15 хиляди лева за играчите на Локо (Пд)

Отборна премия от 15 хиляди лева за играчите на Локо (Пд)

Днес "смърфовете" подновяват тренировки

След всеки изигран мач с най-силните в първенството, на нас се гледа с все по-голямо уважение. Отборите се подготвят по различен начин за двубоите срещу нас. Ние обаче можем да играем успешно срещу всички и вярвам, че ще покажем това и през новия сезон", казва Йосип, който през това лято подписа нов договор със "смърфовете".