Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш не остана доволен от представянето на играчите му при нулевото равенство с Берое.

Специалистът заяви, че явно за неговите играчи е трудно да направят повече от три поредни силни мача и да стоят добре на терена, както направиха миналата седмица срещу ЦСКА. Томаш стигна дори по-далеч, казвайки, че "явно в България повече играе тоягата, отколкото морковът".

Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 в мач от 23-ия кръг на efbet лига

Локомотив (Пловдив) и Берое не се победиха в здрава битка на "Лаута"

Вижте подробности

"Не съм доволен, играем трудно повече от три силни мача подред. Няма да коментирам сега, но ще кажа вътре, каквото трябва, на момчетата. Излязохме, все едно водим с 3:0".

"Искам много повече и не само от статичните. Когато бяхме 11 човека изнасяхме бавно, мудно, монотонно. Преди седмица показахме коренно различно лице. Цяла седмица говорехме, че Берое е опрян до стената. Отборите, които влизат по-мотивирани, печелят мачовете. Всичко друго е на заден план".

Николай Киров: Явно негативната серия влияе на играчите

Николай Киров: Явно негативната серия влияе на играчите

"Дано съберем точки, за да бъдем по-спокойни", каза още той

"С Ботев е по-различен мач. Излизаме, за да защитим името на Локомотив. За какъв тактически дуел с Киров говорим? Нашият отбор беше опрян до стената. С 10 човека и горещ тон им обясни и видяхте коренната разлика след почивката. Явно в България повече играе тоягата от моркова. На това се ядосвам".