Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коменрира победата над Крумовград с 4:0, както и други актуални теми.

"Преди да говоря за футбол искам да засегна няколко теми, които за мен са по-важни. Искам да подкрепя Петър Хубчев в най-важната му битка. Вярвам, че ще успее. Искам да изразя моите съболезнования към Венци, момчето, което отлетя в небесата с желанието и амбицията да сбъдне мечтата си да стане футболист. Искам да сваля шапка на Стилиян Петров за тази кауза, която организира. Да призова всички фенове и не само, всички хора в България да покажем, че можем да се обединяваме и да бъдем човеци.

Локомотив (Пловдив) - Крумовград 4:0 в efbet Лига

Локомотив (Пловдив) продължава да мечтае по шампионски! "Смърфовете" с категорична победа над Крумовград

Пловдивчани са лидери в класирането с безгрешна серия

Като резултат всичко е окей, но има детайли, от които аз не съм доволен. Имаме си нашите слабости. Опонентът излезе да ни пресира високо, въпреки всичко намерихме силите да намираме празните пространства. Трябва да искаме повече и да излизаме от зоната си на комфорт, за да се развиваме. Днес Христо Бонев дойде и каза "Аз ще го кажа на футболистите. Но му казах, че не искам. Това е излишно напрежение. Това е чест за мен за екипа, ми футболистите, феновете. Както в момента е модерно - ръка за ръка. Знам, че ще дойдат тежки моменти, така че да сме скромни, да работим и да изискваме повече от себе си.

Откакто съм в Локомотив усещам тази магия. В момента моя е задачата да не натоварвам футболистите с очаквания. Искам те да се развиват всеки ден, да се наслаждават вътре на терена. Загубите могат да ни научат, с победите - скромничко", заяви Томаш.