Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш поздрави футболистите си за успеха с 2:1 срещу Левски. Той отбеляза, че тимът му е показал, че може да е сред водещите отбори в efbet Лига.

"За представянето ще говоря в съблекалнята. Поздравявам момчетата и публиката. Сладка победа, благодарение единствено на футболистите.

Ключовото е, че успяхме да вкараме два гола. Искам да кажа, че беше много важно, че вложихме сърцето си. Когато искаш нещо със сърце, то се случва.

Ние много добре знаем срещу какъв съперник излязохме. От началото на шампионата Левски играе по коренно различен начин. Има доста добри изпълнители, но поздравяваме футболистите за начина, по който реагирахме. Исках да проведем мача по друг начин, но това зависи и от противника. Затворихме второто полувреме и успяхме. Първото полувреме имахме три чисти ситуации. Можеше да решим мача в наша полза по-рано. Радвам се за футболистите. Този труд, който полагат в тренировките, трябва да се отблагодари.

Персонални оценки вътре в съблекалнята. Радвам се за победата. Показахме предните два мача, че можем да сме водещ отбор. Липсват ни много неща, важно е как ще надграждаме. Имаме следващ много труден мач. Трябва да преборим първо себе си.

Има един човек, който винаги ми е казвал престани да правиш красиви загуби, направи грозна победа. Не съм глупав и виждам какво се случва на терена. Днес реагирахме адекватно. Според противника, с поред това в каква ситуация сме, трябва да бъдеш гъвкав в схемата на игра.

Аз мога да говоря спортно-технически. За краткото време, в което работим с Павел Колев, се вижда професионализма, който този човек вкарва, както аз и моят екип естествено. Когато тези футболисти осъзнаят и продължават с тези резултати, неминуемо ще има оферти. Аз не мога да коментирам този въпрос пред вас. Има хора, които взимат тези решения. Тепърва започва шампионатът, много рано е да се говори. Има една дума постоянство. Ще ги обсъдим тези неща с футболистите и ръководството", каза още треньорът.

Локомотив (Пловдив) - Левски 2:1 в мач от efbet Лига

Локомотив (Пд) върна Левски в реалността след зрелищна битка на "Лаута"

Страхотен вратар отказа "сините" и изкачи пловдивчани на върха в efbet Лига