Ръководството на Локомотив (Пловдив) стартира поредица от материали, в които ще бъдат представени талантите на "черно-белите". Първи е Мартин Паскалев, който дебютира за първия отбор на "смърфовете"при визитата на Дунав на 20 април.

Ето какво написаха на сайта си пловдивчани:

Локомотив (Пд) стартира преговори с шестима играчи

Локомотив (Пд) стартира преговори с шестима играчи

Става въпрос за Асен Георгиев, Игор Банович, Янко Ангелов, Абделхаким Буна, Димитър Везалов и Илко Пиргов

"Те са млади, целеустремени и амбициозни. За тях футболът е истинска и голяма любов. Те вече знаят, че постигането на мечтите и целите върви в комплект с много труд и лишения. Те са момчетата, на които днес възлагаме надеждите за бъдещето на Локомотив и в няколко поредни публикации, ще ви запознаем с тях.

Мартин Паскалев е роден на 25 декември, 2001 г в Свиленград. Започва да тренира футбол в местния клуб, когато е осемгодишен, по-късно минава през школата на ЦСКА. От година и половина е част от Локомотив Пловдив, като първият му треньор е Кириякос Георгиу, а в момента е част от отбора на юношите старша възраст под ръководството на Димитър Палазов. Според Мартин, за да е успешен, един футболист трябва да притежава много воля, хъс, характер и...малка доза късмет.

Младият талант дебютира с представителния отбор на ,черно-белите" при гостуването им на Дунав-Русе на 20 април. "Чувството е уникално.. Пожелавам го на всеки!", споделя Мартин. В краткосрочен план амбициите му са да се представя все по-добре и все по-често да получава шанс да играе в първия отбор.

Времето му е разпределено между училищните занимания в СУ"Черноризец Храбър" и тренировките на Лаута. Въпреки, че мечтите му за бъдещето са свързани с професионалния футбол, Мартин смята, че образованието е не по-малко важно и възнамерява след завършването на 12 клас да продължи в НСА.

По повод предстоящия финал между Локомотив и Ботев, той е категоричен:

"Мисля, че Локомотив е по-подготвеният отбор и заслужава да спечели повече!".

Снимка 420611

Източник: lokomotivpd.com